10.10.2018  |  Business  |  Food

Haupt Lakrits lanserar ny förpackningsserie...

och fyra nya smaker.

Under Formex i augusti lanserade svenska Haupt Lakrits sin nya förpackningsserie i plast, som går under namnet Ego. De nya förpackningarna innehåller smaker från Haupt Lakrits standardsortiment och har en lägre prisbild än de tidigare förpackningarna i aluminium. Med Ego vill man nå en målgrupp som köper kvalitetskonfektyr att njuta av på egen hand. De uppskattade aluminiumburkarna kommer även framöver att finnas kvar i sortimentet, nu som ett slags presentförpackningar. I samband med lanseringen av Ego introducerades dessutom fyra nya smaker: Hallon, med salt lakrits, vit choklad och frystorkade hallon, Ruby, med salt lakrits, rosa choklad och pistagenötter, Dulce, med söt lakrits, dulce de leche-choklad, havssalt och rosmarin, samt #HaubtLab, med salt lakrits, mörk choklad, kallpressad rapsolja och rostade rapsfrön.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.