10.10.2018  |  Business  |  Food

Haupt Lakrits lanserar ny förpackningsserie...

och fyra nya smaker.

Under Formex i augusti lanserade svenska Haupt Lakrits sin nya förpackningsserie i plast, som går under namnet Ego. De nya förpackningarna innehåller smaker från Haupt Lakrits standardsortiment och har en lägre prisbild än de tidigare förpackningarna i aluminium. Med Ego vill man nå en målgrupp som köper kvalitetskonfektyr att njuta av på egen hand. De uppskattade aluminiumburkarna kommer även framöver att finnas kvar i sortimentet, nu som ett slags presentförpackningar. I samband med lanseringen av Ego introducerades dessutom fyra nya smaker: Hallon, med salt lakrits, vit choklad och frystorkade hallon, Ruby, med salt lakrits, rosa choklad och pistagenötter, Dulce, med söt lakrits, dulce de leche-choklad, havssalt och rosmarin, samt #HaubtLab, med salt lakrits, mörk choklad, kallpressad rapsolja och rostade rapsfrön.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.