23.02.2018  |  Furniture  |  Design

Hornbach lanserar konsthantverk

Byggmarknaden inleder ett unikt möbelprojekt i samarbete med designer Sigurd Larsen.

I januari 2018 lanserades ett unikt samarbete mellan Hornbach byggmarknad och den danske designern Sigurd Larsen. Projektet går ut på att formge möbler som alla ska kunna bygga själva - hemma. Först ut är en stol i klassisk loungestil. Som konsument köper man materialet till stolen i något av Hornbachs varuhus eller online. I webbutiken hittar man även en instruktionsbok med Larsens ritningar och anvisningar för hur man bygger ihop sin möbel. Denna information finns dessutom att ladda ned från Konsthantverks kampanjsida.

-JBE 

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.