05.10.2018  |  Dining  |  Tabletop

Inspirerad av vingårdar

BODUM lanserar helt ny serie.

BODUM har lanserat en helt ny serie. Namnet är DOURO. Namnet DOURO härstammar från vindistriktet Douro i Portugal. Det är ett avgränsat vindistrikt, där druvorna odlas på branta terrasser längs floden, från floden Peso da Régua upp till den spanska gränsen. De fina spåren, som är seriens signatur, har inspirerats av de vågade terrasserna. De är designade med det enkla, eleganta och klassiska i åtanke. Serien passar tillsammans med andra typer av porslin, glas och stål, samt mer mjuka och varma material som kork och trä. DOURO tillverkas på fabriker i Portugal. Serien omfattar kaffemugg, skål samt dessert-, frukost-, middags- och pastatallrikar).

www.bodum.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.