13.11.2019  |  Dining  |  Tabletop

Italienska inviter

Nya vinglaskollektionen Fuum är utvecklad i Italien.

Blomus nya glaskollektion heter Fuum och består av glas för vatten, vitt vin och rött vin, både traditionella vinglas, coupeglas och champagneglas, samt en karaff. Kollektionen är utvecklad i Italien och bär med sig landets omfattande kunskap av alla typer av viner och vinaccessoarer. Det italienska överinseendet resulterade i en kollektion tillverkad av ren kristall, eftersom detta material frisätter vinets aromer bättre än vanligt glas. Glasen är tillverkade i ett stycke för att hålla länge.

www.blomus.de

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.