25.06.2019  |  Interior  |  Textil

Japansk designfilosofi

Stickad enkelhet från StrikAholic.

Japan är en stor inspirationskälla för inredningen här på hemmaplan. Den japanska enkelheten passar väl ihop med de nordiska ländernas minimalism. StrikAholics produkter har tagits fram utifrån en vision om att förena vacker design med hantverk av hög kvalitet. Helt i linje med den japanska designtraditionen karakteriseras StrikAholic av långsiktig design, som håller över tid, ett enkelt grafiskt uttryck och inte minst en respekt för de naturliga materialen.

Kudden Wire Cushion är stickad i mjuk ull och producerad i EU. Den mjuka stickningen matchas med det geometriska mönstret och resulterar i en elegant kudde.

www.strikaholic.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.