26.02.2019  |  Dining  |  Tabletop

Japansk porslininspiration

Serien Fumiko är skapad för att kombineras.

Svensk design möter japansk minimalism i nya porslinsserien Fumiko från ByOn. Färgskalan är nedtonad och rör sig från en jordig beige till matt svart. Serien innehåller åtta delar som samtliga tål maskindisk.

”Styrkan med Fumiko är att de individuella delarna kan blandas i det oändliga, både med varandra och med porslin man redan har hemma. Vårt mål är alltid att skapa överraskande och personliga hem som bubblar av värme”, säger Beatrice Lindgren, konceptchef på On Interiör med varumärkena ByOn, Vakinme och Victorian Candles.

www.oninterior.se

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.