08.11.2018  |  Interior  |  Design

Japanska traditioner

Normann Copenhagen lanserar ny serie förvaringsaskar.

Användbarhet och estetik går hand i hand i Visibilitys Bent boxes för hemmets alla småsaker. Idén till askarna kommer från traditionella japanska magewappa bento-lådor tillverkade i böjt trä för förvaring av bland annat mat. Den enkla och geometriska, men ändå organiska, formen uppnås genom att formpressa fanér.

Bent box har en praktisk storlek och kan användas på flera platser i hemmet. Möjligheten att stapla flera askar ger flexibel förvaringskapacitet och möjligheten att blanda olika färger resulterar i dekorativa kombinationer. Träets kurvade, formspända silhuett ger Bent box ett inbjudande uttryck, oavsett om den används fristående eller staplad i ett förvaringssystem. Finns i färgerna Elm Green, Orange Rust och Pale Rose.

www.normann-copenhagen.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.