02.10.2017  |  Interior  |  Dekoration

Färger att leva med

Jotun lanserar nya LADY och LADY Pure Color

Jotun är kända för att sätta färg på några av världens mest berömda byggnader, men även helt vanliga hem. Under Formex i augusti lanserade företaget de två nya färgkartorna LADY och LADY Pure Color för 2018, som har tagits fram för att förenkla för konsumenten att hitta sin personliga färgpalett. 

LADY 2018 består av hela 32 kulörer, som presenteras i ett och samma uppslag och gör det möjligt att skapa ett brett spektrum av olika interiörstilar.

Nya LADY Pure Color har för denna kollektion gjorts ännu mattare, vilket ger en speciell atmosfär och mer exklusiv look. 

www.jotun.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.