13.12.2017  |  Business  |  Branschnytt

Jysk lanserar nytt inspirerande butikskoncept

Jysk lanserar nu ett nytt butikskoncept som ska gå mer i linje med företagets kampanjtidningar och onlinekanaler, där man jobbar väldigt aktivt med att erbjuda vacker heminredningsinspiration för sina kunder.

Den första butiken i Sverige som är inredd enligt det nya konceptet öppnade den 26 oktober i Backaplan, i Göteborg. En av de tydligaste skillnaderna mot den tidigare inredningen är det ljusa trägolvet, som har ersatt en mörkblå matta. Men även resten av interiören har setts över, för att bli mer sammanhängande och ge bättre utrymme för att exempelvis skapa hemmalika miljöer i möbelavdelningen. I september 2017 öppnade Jysk i Holbæk som allra första butik med det nya konceptet, och ytterligare 15–20 öppningar är planerade under våren 2018 i Danmark, Sverige och Polen.

www.jysk.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.