28.05.2019  |  Bloom  |  Design

Kanna som passar handen

Innovativ design från Northern.

Den innovativa vattenkannan Grab från Northern föddes ur formgivaren Stine Aas vision av att skapa en enkel vattenkanna av två metallrör.

”Inspirationen till Grab fick jag genom att experimentera med olika typer av metallrör och dess okomplicerade men unika former”, berättar hon.

Resultatet är en iögonfallande och praktisk vattenkanna som inte behöver något handtag eftersom den grövre cylinderns omfång passar i handen. Grab finns i färgerna mörkgrön, ljusgul samt djup plommon.

northern.no

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.