17.11.2021  |  Business  |  Textil

Krispigt och svalt med vitt linne

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Den känslan som linneprodukter förmedlar är svår att beskriva. Ett gediget material utan att kännas tungt. En yta som skiner utan att verka skrytsam. En kvalitet som varar och rättfärdigar sitt pris. En produkt som varar livet ut.

En dukning med produkter från Klässbols Linneväveri förhöjer stämningen såväl vardag som till fest. Vi tipsar om en vacker dukning där allt går vitt i vitt. Ett val som kan passa extra fint i vinter eller vid en festlig dukning till Nyår.

I bilden samsas duken Fru Embla och Rustik servett i vitt. Svalt, vackert och enkelt.

Fru Embla duk
Material och storlek: 100% lin, bredd 160 cm eller 180 cm, maxlängd 430 cm
Rek konsumentpris: Från 2 307 kr- 7108 kr
Färg: oblekt, silvergrå, svart, vit
Design: Margot Barolo

Rustik servett
Storlek: 50 x 50 cm
Färg: Oblekt och vit
Rek konsumentpris: 220 kr
Design: Klässbol Studio

Mer från Klässbols Linneväveri

Klässbols Linneväveri

https://www.klassbols.se/

Klässbols linneväveri är ett familjeföretag med anor ifrån sent 1800-tal. Klässbols och lin är lika med kvalitet och vi älskar styrkan i naturprodukter. Vi är kunglig hovleverantör sedan 1970-talet och samarbetar med nationellt och internationellt erkända formgivare vilket resulterat i flera designpriser. Vi står bland annat även för linnedukar och servetter till Nobelfesten.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.