14.06.2022  |  Business  |  Branschnytt

Lakritsfabriken utvecklar destination

Guidade turer i sommar

För ett par år sedan startade Lakritsfabriken i Ramlösa norra Europas största lakritsrotsodling mitt ute i den skånska myllan mellan Allerum och Hjälmshult, bara tio minuters bilfärd från Lakritsfabrikens fabriksbutik. Under sommaren 2022 arrangerar företaget guidade turer där tillverkning, odling, matlagning och skörd av lakrits kommer att stå i fokus.

”Vi vill få fler att se lakritsens unika användningsområden och vad man utöver konfekt kan göra med lakritsroten. Trenden kring att lära sig om det ätbara är fortsatt stor och vi vänder oss mot en mycket medveten publik där intresset för provningar ökat,” säger Martin Jörgensen, grundare och VD, Lakritsfabriken i Ramlösa.

lakritsfabriken.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.