21.03.2019  |  Dining  |  Tabletop

Lekfull nostalgi

Kapka inspireras av barndomens färgstarka middagar.

Den turkiska trion Sibel Senil Domanic, Bilge Ertem och Saime Meçikoğlu skapar leksfulla och lätt nostalgiska emaljprodukter under namnet Kapka. Inspirationen kommer från barndomens fullproppade, färgglada middagsbord. Alla produkter är tillverkade i 100 procent återvinningsbar och naturlig metall och målade med giftfria färger som tål både ugnsvärme och maskindisk. Kapka presenteras på den svenska marknaden av BOXinBAG i Höganäs.

www.boxinbag.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.