08.02.2019  |  Furniture  |  Design

Luftig förvaring

Mathieu Gustafsson utforskar klassiskt material för Design House Stockholm.

Serien Air har designats av Mathieu Gustafsson för Design House Stockholm. Nu lanseras två nyheter, Sideboard low och Cabinet (i bild). Airs dörrar består av rotting, som är uppspänt i ett rutmönster. Mönstret är vackert men har även en praktisk funktion, det bidrar till att rottingen, som är ett levande material, behåller sin form. Sideboard low kan till exempel användas som TV-möbel, förvaringsskåp eller hallmöbel. Cabinet har karaktären av ett uppdaterat vitrin- eller barskåp på höga, slanka ben. Båda nyheterna kommer i färgerna Oak samt Stained black.

designhousestockholm.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.