20.12.2017  |  Interior  |  Branschnytt

Moooi till Sverige

Nytt showroom i Stockholm

Det innovativa nederländska designmärket Moooi har öppnat ett svenskt showroom på Norr Mälarstrand i Stockholm. På 150 kvadratmeter i tre våningar visas karaktäristiskt lekfulla möbler, belysning, textil och mattor från formgivare som Marcel Wanders, Jaime Hayon, Studio Job och svenskarna Front, Jonas Forsman, Joel Degermark med flera.

Moooi startades av Marcel Wanders och Casper Vissers i 2001 och har idag showroom i London, Amterdam, New York, Tokyo och Stockholm.

www.moooi.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.