07.06.2019  |  Dining  |  Tabletop

Morgonstund har romb i mund

Lyngby Porcelæn utökar den klassiska servisen.

Vårens nyheter från Lyngby Porcelæn fulländar morgonbordet med en nostalgisk twist och lyfter frukosten till klassiska höjder. De nya äggkopparna i blankglaserat porslin med det klassiska rombmönstret passar bra ihop med det övriga sortimentet, som är utvecklat från den historiska Rhombe-servisen från Lyngby Porcelæn. Serien inkluderar redan bland annat tallrikar, skålar, koppar med fat och en vas i en elegant och modern nytolkning av det uttrycksfulla mönstret från 1961.

Rhombe äggkoppar säljs i set om två stycken.

www.lyngbyporcelaen.dk  

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.