19.04.2021  |  Business  |  Branschnytt

Mr Perwall blir Perswall

Tapetföretaget relanserar med nytt namn

Tapetföretaget Mr Perswall relanserar med ny e-handel och varumärkesidentitet och byter också namn till Perswall. I vårens första kampanj, som tagits fram i samarbete med set designern och stylisten Sarah Widman, ges ett smakprov på det nya uttrycket och varumärket.

”Det finns alltid en historia att berätta. Därför älskar jag mitt jobb, det handlar ju om att berätta en historia och att förmedla en känsla. Jag ville att bilduttrycket skulle förmedla ett lugn och en känsla av att du inte behöver omge dig med så mycket, hellre färre men väl utvalda saker som visar vem du är och inspirerar till att berätta din story, säger Sarah Widman på Creative Unit Studio.

Vårens första kollektion består av 11 tapeter och lanserades tillsammans med kampanjen i slutet av mars på perswall.com.

www.perswall.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.