01.06.2018  |  Furniture  |  Branschnytt

Ny möbelmässa till Göteborg

Premiär i september på Bananpiren.

Efter diskussioner med bland annat Mibo, Möbel- och interiörföretagens branschorganisation, presenterar nu mässarrangören BraMässor (Svenska Branschföreningars Mässbolag) den nya Möbelmässan Göteborg, som arrangeras för första gången den 20–22 september 2018 på Bananpiren i Göteborg. Mässans fokus kommer att ligga på belysning, interiör samt inne- och utemöbler. Mässans två första dagar är reserverade för fackbesökare, men till den sista dagen är även allmänheten välkommen. BraMässor säger i ett pressmeddelande att det redan nu finns ett stort intresse bland företagen att ställa ut på mässan.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.