01.06.2018  |  Furniture  |  Branschnytt

Ny möbelmässa till Göteborg

Premiär i september på Bananpiren.

Efter diskussioner med bland annat Mibo, Möbel- och interiörföretagens branschorganisation, presenterar nu mässarrangören BraMässor (Svenska Branschföreningars Mässbolag) den nya Möbelmässan Göteborg, som arrangeras för första gången den 20–22 september 2018 på Bananpiren i Göteborg. Mässans fokus kommer att ligga på belysning, interiör samt inne- och utemöbler. Mässans två första dagar är reserverade för fackbesökare, men till den sista dagen är även allmänheten välkommen. BraMässor säger i ett pressmeddelande att det redan nu finns ett stort intresse bland företagen att ställa ut på mässan.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.