11.09.2018  |  Business  |  Branschnytt

Ny mötesplats för bransch och designintresserade

Designtorget lanserar återkommande event i butik.

Designtorget lanserar under hösten Designtorget Sessions, vilket ska bli en mötesplats för formgivare, varumärken och designintresserade. I samarbete med utvalda formgivare och varumärken kommer Designtorget att återkommande bjuda in till konceptet. Eventen har som syfte att ge ökad transparens mellan kund och varumärke samt större insyn i designprocess och produktion. Det första tillfället var den 30 augusti, då designern Clara von Zweigbergk berättade om sin limited edition-kollektion för TID Watches, Canvas 002. När Designtorget grundades 1993 var formgivaren själv på plats i butiken för att presentera och sälja sin produkt. Med Designtorget Sessions vill man nu öppna upp för samma möjlighet, i en modern tappning.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.