11.09.2018  |  Business  |  Branschnytt

Ny mötesplats för bransch och designintresserade

Designtorget lanserar återkommande event i butik.

Designtorget lanserar under hösten Designtorget Sessions, vilket ska bli en mötesplats för formgivare, varumärken och designintresserade. I samarbete med utvalda formgivare och varumärken kommer Designtorget att återkommande bjuda in till konceptet. Eventen har som syfte att ge ökad transparens mellan kund och varumärke samt större insyn i designprocess och produktion. Det första tillfället var den 30 augusti, då designern Clara von Zweigbergk berättade om sin limited edition-kollektion för TID Watches, Canvas 002. När Designtorget grundades 1993 var formgivaren själv på plats i butiken för att presentera och sälja sin produkt. Med Designtorget Sessions vill man nu öppna upp för samma möjlighet, i en modern tappning.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.