12.08.2019  |  Business  |  Branschnytt

Nya varumärken till Magasin Friend of Brands

De nya varumärkena inkluderar bland annat framstående kockar och deras produkter.

Som ett naturligt led i utvecklingsstrategin kring sitt sortiment och produkter välkomnar nu Magasin Friend of Brands tre nya varumärken i sin portfölj.

De nya varumärkena är:

Jamie Oliver

Den välkände brittiske TV-kocken och entreprenören står bakom en lång rad kokböcker, restauranger och köksprodukter. Det är hans produkter som tillverkas i samarbete med DKB Household som Magasin Friend of Brands nu representerar.

Cole & Mason

Ett engelskt företag som sedan 1919 har haft en passion för kryddor och att ta fram rätt verktyg för detta syfte. De har ett brett sortiment av kvarnar inom alla priskategorier.

Ken Hom

En kinesisk-amerikansk kock, författare och programledare för BBC. Han är känd som en av världens ledande experter på autentisk kinesisk och asiatisk matlagning, med fokus på råvaror av hög kvalitet och effektiva redskap. Sedan 1986 utvecklar han i samarbete med DKB Household sitt eget sortiment av framförallt woks och pannor.

De nya varumärkena kan beskådas på följande mässor och events:

Formland: C:2640

I samband med Formex-veckan ställs de ut i showroom på Artillerigatan 6 i Stockholm.  

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.