15.12.2018  |  Furniture  |  Branschnytt

Nytt designpris på Stockholms möbelmässa

Born Classic delas ut i samarbete med Bukowskis.

Mässan Stockholm Furniture & Light Fair instiftar det nya designpriset Born Classic i samarbete med auktionshuset Bukowskis. Utmärkelsen delas ut till en möbel eller belysning, designad eller tillverkad i Skandinavien, som har kvaliteter som kan göra den till morgondagens designklassiker. Syftet är att uppmärksamma och uppmuntra god och hållbar design. Vinnaren utses av en kunnig expertjury från Bukowskis bestående av Eva Seeman, Henrik Åberg och Jonatan Jahn.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.