30.01.2018  |  Business  |  Branschnytt

Önskas Galakväll 2018

Butikskedjan samlar beslutsfattare för nätverkande och prisutdelningar.

Den 16 januari gick Önskas årliga galakväll av stapeln på Wintervikens festvåning i Liljeholmen. Eventet samlar beslutsfattarna hos kedjans butiker och leverantörer för konstruktivt nätverkande i festliga omgivningar. Under kvällen delas det även ut priser, som uppmärksammar årets bästa leverantör och årets bästa säljare, enligt ett antal kriterier. Dessutom offentliggörs årets Önska-stipendiat, som utses av en jury, i år bestående av Grevinnan Marianne Bernadotte, glasformgivaren Ingegerd Råman, Ewa Kumlin, VD för Svensk Form, samt Pehr Gärdhagen. 2018 års vinnare på Önska-galan blev Orrefors Kosta Boda, för Årets leverantör, Daniel Elgehed från Fiskars, för Årets säljare, samt Karin Bodin, som årets Önska-stipendiat, för sitt projekt The New Man and the Sea.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.