28.02.2018  |  Business  |  Branschnytt

Plantagen fortsätter expandera

Öppnar tre nya butiker under våren 2018.

Växt- och trädgårdsvarumärket Plantagen är inne i en kraftig expansionsfas och kommer bland annat att öppna tre nya butiker under våren 2018, i Bro, Länna och Trelleborg. Expansionen är ett led i att fortsätta utveckla erbjudandet av växter för alla. Detta görs genom att komplettera det redan starka säsongs- och utomhussortimentet med ett brett utbud även för inomhusmiljö. Lena Gross, marknadschef på Plantagen, berättar att företaget har som mål att öppna mellan fem och tio butiker per år under de närmaste åren. Dessutom ska vissa av de existerande, större enheterna byggas om, för att ge en bättre kundupplevelse.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.