18.10.2022  |  Business  |  Branschnytt

Plantasjen Group har ny VD

Jesper Lien ersätter Nina Jönsson

Jesper Lien har utsetts till ny VD för Plantasjen Group (Plantagen). Han kommer närmast från rollen som Chief Commercial Officer inom samma företag.

Jesper har lång och bred erfarenhet från ledande befattningar i både nordiska och europeiska verksamheter inom detaljhandeln. Han har bland annat varit verkställande direktör för Coop Danmark samt CCO för B&Q som är Storbritanniens största gör-det-själv-kedja.

”Jag ser verkligen fram emot att få leda Plantagen på den fortsatta tillväxtresan. Plantagens vision är att vara Nordens härligaste växthus. Det innebär att erbjuda kunden inspiration, kunskap och verktyg för att lyckas med ett växande liv, och att kunderna därför ska välja oss före konkurrenterna. Vi har kommit en bra bit på vägen nu ser jag fram emot att växla upp tillsammans med mina kollegor”, säger Jesper Lien.

Tidigare VD Nina Jönsson kommer att gå vidare till nya utmaningar utanför Ratosgruppen. 

www.plantagen.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.