08.02.2018  |  Furniture  |  Design

Pythagoras utökas med nya delar

Större möjligheter till kombination och förvaring.

Det svenska designvarumärket Maze Interior utökar sitt populära hyllsystem Pythagoras, som är formgivet av Gustav Rosén, med djupare hyllplan samt lådor i två olika storlekar. Genom de nya delarna skapas ännu större förvarings- och kombinationsmöjligheter samt fler kreativa användningsområden. Nyheterna lanseras vid Stockholm Furniture Fair 2018 och säljstarten är i mars. Under våren finns de nya produkterna tillgängliga exklusivt hos Åhléns City i Stockholm.

www.mazeinterior.se

Stockholm Furniture & Light Fair, A04:22

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.