23.05.2019  |  Interior  |  Dekoration

Ramfärger

Frame by Moebe utvidgas med nya kulörer.

Kollektionen Frame by Moebe, som är känd för sina transparenta ramar, utvidgas nu med fyra nya färger, Pale Rose, Light Grey, Petrol Blue och Deep Red. De två förstnämnda har mjuka och naturliga nyanser medan Petrol Blue och Deep Red är djupare och skarpare till färgen. Alla fyra färgerna tillför en lekfull och livlig känsla till ett rum eller en bildvägg.

Frame by Moebe är en nytolkning av den klassiska ramen. Ramen består av två plexiglas, fyra lister i antingen obehandlad ek eller aluminium och ett elastiskt band, som håller ihop ramen och samtidigt fungerar som upphängningsanordning. Genom att konstruktionen befinner sig i utkanten kan glaset hållas fritt och transparent. Det innebär att motivet kan sväva mot den bakomliggande bakgrunden, vilket ger nya möjligheter för vad som kan ramas in, och hur.

Colour Frame by Moebe finns i tre olika storlekar: A5, A4 och A3.

www.moebe.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.