25.01.2019  |  Furniture  |  Design

Ritbord inspirerade

Bordet Draft ritades för nya Nationalmuseum.

Inspirationen till bordsserien Draft från Massproductions var de konformade ritbord som tidigare användes av arkitekter. Borden, som är tillverkade i FSC-certifierad ask eller bok, designades ursprungligen för det nyöppnade Nationalmuseums restaurang och café men ingår nu i Massproductions ordinarie sortiment.

”Jag ville inte störa museets miljö och valde därför att skala bort alla detaljer som inte har en funktion”, säger Chris Martin, designchef och medgrundare på Massproductions.

massproductions.se

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.