22.09.2021  |  Business  |  Ledning & drift

Rosenthal har utsett ny VD

Mads Ryder kommer närmast från Lenox

Danske Mads Ryder har utsetts till VD för tyska glas- och porslinskoncernen Rosenthal GmbH. Ryder kommer närmast från rollen som VD för amerikanska Lenox och var mellan 2009 och 2013 VD för Royal Copenhagen.
”Rosenthal är ett värdefullt och väldigt välkänt varumärke och Rosenthal GmbH är ett mycket välrenommerat företag. Men det måste ta sig an en transformationsprocess för att fortsätta vara relevant och framgångsrikt i framtiden. Att initiera och implementera den förändringen kommer att bli min uppgift, vilket jag ser mycket fram emot”, säger Mads Ryder.
www.rosenthal.de/en/

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.