14.04.2021  |  Business  |  Trends

Rusning efter utemöbler hos Jysk

Företagskunder blir allt fler

Intresset för att köpa utemöbler slår rekord på Jysk. Under mars månad märktes en markant ökning i försäljningen och företag sticker särskilt ut bland kunderna.

”Vi märkte redan i december, långt innan utemöblerna ens kom in i butik, att intresset var stort. I mars fullkomligt exploderade det”, säger Lars Svantesson, ansvarig för företagsförsäljning på Jysk.

Enligt Jysk uppger många företagare att det är coronapandemin och de restriktioner som följt av viruset som skapat behovet. Det gäller inte minst restaurangägare som är helt beroende av en stark utesäsong. Men intresset märks inom alla branscher.

”Såväl privata företag som den offentliga sektorn köper utemöbler så att deras personal kan umgås ute”, säger Lars Svantesson.

www.jysk.se

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.