08.11.2018  |  Business  |  Branschnytt

Sebastian AB ny svensk distributör för Gense

Thuesen Jensen A/S blir ansvarig för Norden och Baltikum.

Besticktillverkaren Gense inleder samarbete med den danska distributören Thuesen Jensen A/S, som ska ansvara för marknaderna i Norden och Baltikum. Gense kommer därmed att ingå i Thuesen Jensens produktportfölj tillsammans med andra starka aktörer inom kök och dukning.  Thuesen Jensen A/S grundades 1939 och är väletablerat i branschen, med flera internationellt erkända designvarumärken. Företaget representeras i Sverige av dotterbolaget Sebastian AB.

”Det är med stor glädje vi ingår samarbete med Thuesen Jensen, vilket kommer att lyfta vårt varumärke i de baltiska länderna samt förstärka Genses position som Nordens ledande bestickvarumärke”, säger Lena Wehlin, försäljningschef på Gense. 

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.