08.11.2018  |  Business  |  Branschnytt

Sebastian AB ny svensk distributör för Gense

Thuesen Jensen A/S blir ansvarig för Norden och Baltikum.

Besticktillverkaren Gense inleder samarbete med den danska distributören Thuesen Jensen A/S, som ska ansvara för marknaderna i Norden och Baltikum. Gense kommer därmed att ingå i Thuesen Jensens produktportfölj tillsammans med andra starka aktörer inom kök och dukning.  Thuesen Jensen A/S grundades 1939 och är väletablerat i branschen, med flera internationellt erkända designvarumärken. Företaget representeras i Sverige av dotterbolaget Sebastian AB.

”Det är med stor glädje vi ingår samarbete med Thuesen Jensen, vilket kommer att lyfta vårt varumärke i de baltiska länderna samt förstärka Genses position som Nordens ledande bestickvarumärke”, säger Lena Wehlin, försäljningschef på Gense. 

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.