25.09.2018  |  Dining  |  Tabletop

Serien Elements fyller tio

Royal Copenhagen firar jubileum med tebjudning.

Royal Copenhagen är en av Europas äldsta porslinstillverkare. Den ursprungliga fabriken grundades redan 1775. För tio år sedan lanserade företaget den lekfulla Elements-servisen av formgivaren Louise Campbell, med lekfulla referenser till Royal Copenhagens designhistoria. Och vilket sätt skulle kunna vara bättre att fira födelsedagen med än en riktig tebjudning?

I centrum för produktnyheterna som släpps i samband med jubileet står en vacker tekanna med för Campbell typiska detaljer: ett ansikte sneglar på den som häller upp te och en liten dold snäcka visar sig bara för den som brygger teet. Kannan lanseras i vitt och i handmålade Blue Elements.

Utöver kannan lanseras en kopp med fat i ny utformning, en mugg med högt handtag, en mjölkkanna och assietter.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.