25.11.2021  |  Furniture  |  Design

Skön sits för två

Fogia presenterar Velar

Den nätta och avskalade soffan Velar är den senaste i samarbetet mellan tillverkaren Fogia och formgivaren Andreas Engesvik, som tidigare bland annat resulterat i sofforna Tiki och Dini och fåtöljer som Bollo och Barba. Velar har generöst utrymme för två sittande och den tydliga formen fungerar i både privata och offentliga miljöer.

”Fogia har visat stort förtoende för mig vilket gör att jag känner mig väldigt fri i min formgivning. Om jag känner mig för säker på en produkt så blir den oftast inte särskilt intressant och Fogia är trygga med detta. Den mest framgångsrika designen knuffar ut mig från min trygghetszon”, säger Andreas Engesvik. 

www.fogia.com

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.