20.03.2019  |  Furniture  |  Design

Smarta konstruktioner

Med kilen som avgörande element.

Bestående av bara tre olika element är bokhyllan Jam från Normann Copenhagen en smart och elegant design. Det avgörande elementet är en plastkil som innebär att hyllan monteras utan användning av varken skruvar eller verktyg. Hyllorna pressas helt enkelt ned över kilarna och sedan hanterar tyngdkraften och friktionen resten. Bokhyllan Jam är ritad av Rudolph Schelling Webermann.

Finns i olika storlekar och kan placeras mot väggen eller som rumsavdelare. Hyllornas mjukt rundade hörn samlar det visuella uttrycket och ger bokhyllan en vänlig utstrålning.

www.normann-copenhagen.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.