07.05.2020  |  Interior  |  Textil

Sommarfärger i sovrummet

Ekologiskt sänglinne från Juna.

Den nya sommarkollektionen av sänglinnet Bæk & Bølge från Juna har inspirerats av den nordiska sommaren med sina texturer och färger, som direkt leder tankarna till värme, sol, glass och semesterstämning. Sängkläderna är både ekologiska och hållbara, och till på köpet strykfria. Bæk & Bølge tillverkas i ekologisk bomull. Säsongens gul-, rosa- och blårutiga versioner kommer i två storlekar, 140 x 200 centimeter samt 140 x 220 centimeter.

www.juna.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.