19.06.2019  |  Interior  |  Design

Speglande illusion

Normann Copenhagen inspireras av Tivoli i Köpenhamn.

Det är svårt att säga Tivoli utan att säga speglar. På flera ställen präglar det speglande glaset nöjesparken i Köpenhamn, både utanför och vid attraktioner samt olika spegelsalar. Mirage-spegeln från Tivoli by Normann Copenhagen är inspirerad av just de många speglarna runtom på anläggningen. Designen bygger på att upprepade enkla grafiska former ger upphov till nya mönster. Spegeln kan hänga både lodrätt och vågrätt. Den finns att få i flera olika varianter och storlekar.

Speglarna tillverkas i pulverlackerat stål, med färgat glas i kulörerna karamell, gräsgrönt eller guld.

www.normann-copenhagen.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.