Sthlm Bean to Bar

Ny svensk hantverkschoklad

Gustaf Mabrouk är den yngsta deltagaren som någonsin ställt upp i, samt vunnit, den prestigefyllda tävlingen Årets Konditor, som 19-åring. Efter att ha bott och varit verksam i New York under flera år är Gustaf nu tillbaka i Stockholm och 2015 tog han steget och startade en egen chokladtillverkning Sthlm Bean to Bar, som premiärlanserades i butik under våren 2017. Gustaf är en av de få svenska chokladtillverkare som finns idag och med chokladen han gör vill han visa att Sverige är med i den globala bean to bar-revolutionen som har tagit världen med storm. Chokladen framställs på ett hantverksmässigt sett, i små serier och med fokus på att använda noga utvalda kakaobönor från kakaoproducenter runt om i världen, som odlar sin kakao på ett hållbart sätt. Sthlm Bean to Bar innehåller endast kakaobönor, kakaosmör och socker - och utesluter därmed ingredienser som syntetiska smak- och konstensgivare. 

-JBE

Relaterat innehåll

11.04.2025Designbase.se

Nya EU-regler kan öppna en digital motorväg för företag

11.04.2025Designbase.se

Geberit får EcoVadis guldmedalj

01.04.2025Önska

Sponsrad

Önskabutikerna inleder våren med inspirerande Önskaskola hos Skeppshults Gjuteri

18.03.2025Designbase.se

Låt tekniken fungera för dig

17.03.2025Önska

Sponsrad

Önska reser tillsammans

17.03.2025Designbase.se

Tre dagar av innovationer och framtida teknologier

04.03.2025Global Design Partner

Sponsrad

Din dröm, vår passion

26.02.2025Designbase.se

Försämrar AI medarbetarnas förmåga att tänka kritiskt?

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023