24.05.2019  |  Dining  |  Tabletop

Sug med gott samvete

Nuance lanserar snygga sugrör med gott samvete.

De nya sugrören i stål från Nuance är ett hållbart alternativ till plastsugrör. De kan användas gång efter gång, vilket gör att miljön inte belastas med plastavfall. Sugrören är tillverkade i rostfritt stål av hög kvalitet. De bryts inte av och är dessutom fria från skadliga kemikalier. De kan användas till både kalla och varma drycker.

Sugrören mäter 8 millimeter i diameter, vilket gör dem något större än vanliga sugrör och därmed lämpliga för tjockare drycker som smoothies och soppa. De kommer i två längder, 15 och 21,5 centimeter, varav den kortare längden passar för till exempel barn samt låga glas eller muggar. Sugrören tål maskindisk men det rekommenderas att diska för hand, för att förlänga livslängden. En praktisk liten diskborste medföljer.

www.nuance-scandinavia.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.