30.12.2022  |  Interior  |  Design

Svensk design till London

Joyn Studio inreder Studio Frantzén på Harrods

I slutet av november öppnade stjärnkocken Björn Frantzéns nya restaurang, Studio Frantzén, på anrika Harrods i London. För den unika inredningen svarar det svenska arkitektkontoret Joyn Studio. Precis som maten består inredningen av noga sammansatta texturer och upplevelser. Olika material har tagits ur sina kontexter och satts i nya sammanhang för att skapa en välkomnande och bekväm miljö där den skandinaviska kulturen gifter sig med den asiatiska. 

”Den unika gästupplevelsen har varit möjlig att skapa genom att vi tidigt i processen handplockat svenska designers, konstnärer och illustratörer vilket resulterat i specialdesignade inredningsdetaljer. Det är verkligen en mäktig känsla med så många svenskar involverade i hela upplevelsen från start till mål”, säger Helena Eliason, Creative Director Joyn Studio.

joyn.studio

-AB

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.