16.06.2022  |  Business  |  Branschnytt

Sveriges nöjdaste kunder handlar i Ullared

Gekås toppar före Täby Centrum och Kongahälla Center

Gekås Ullared har Sveriges nöjdaste kunder. Det framgår i underökningen Svenskarnas favoritcentrum 2022 genomförd av Evimetrix. Totalt ingår 330 köpcentrum, gallerior och handelsplatser spridda över hela landet. Nästan 7 000 konsumenter har delat ut ungefär 32 000 omdömen.

”Den här utmärkelsen gör mig riktigt stolt, Den är ett kvitto på att vi har lyckats leverera en oslagbar shoppingupplevelse även i en tid med pandemirestriktioner som utmanat vardagen på många sätt”, säger Gekås VD Patrik Levin.

Total tvåa är Westfield Täby Centrum och på tredje plats kommer Kongahälla Center utanför Göteborg.

www.gekas.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.