17.03.2020  |  Dining  |  Utrustning

Te-termos

Ny termoskanna från Grand Cru med integrerad tesil.

I och med lanseringen av en termoskanna för te stärks Grand Crus universum av funktionell design för ett smartare liv. Kannan är skräddarsydd för tekulturen, samtidigt som den lånar den klassiska tryckknappen från varumärkets ikoniska termosdesign samt de klassiska Grand Cru-räfflorna. Termoskannan har en inbyggd tesil, som enkelt kan monteras av och på i samband med bryggning. Den kommer i svart och rymmer 1 liter.

www.rosendahl.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.