14.09.2018  |  Dining  |  Tabletop

Trendbrytande jubileumskollektion

Mateus lanserar samarbete med Sam Baron och designportalen Yatzer.

I samband med sitt 25-årsjubileum som firades i augusti lanserade keramikföretaget Mateus den nya kollektionen Mateus meets Sam Baron meets Yatzer. Kollektionen är ett samarbete med den prisbelönte franske designern Sam Baron samt Costas Voyatzis, grundaren av designportalen Yatzer. Den är å ena sidan en hyllning till Mateus ursprung men utmärker sig samtidigt genom sitt avskalade formspråk, vilket skiljer sig stilmässigt från varumärkets tidigare sortiment. I kollektionen ingår tallrikar, en skål, en kanna samt en kopp i olika storlekar och färger. Samtliga delar är målade för hand.

mateus.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.