05.08.2019  |  Interior  |  Dekoration

Wiinblad på väggen

Bjørn Wiinblad Denmark lanserar affischer med den mångsidige konstnärens motiv.

Som multikonstnär använde Bjørn Wiinblad ofta affischen som kommunikationsform. Till glädje för alla gallerivänner lanseras nu tre av hans mest karismatiska motiv som modern affischkonst. Art Faience, Den Blå Fabrik och Frøken Ella är alla fulla av Wiinblads sprudlande och fantasifulla DNA. Affischerna är som skapade för dagens trendiga gallerivägg, där format, färg och stil kombineras kors och tvärs för att skapa ett personligt uttryck.

Affischerna är tryckta på 175 grams original white paper.

www.bjornwiinblad-denmark.dk

Formland: C:2710

Formex: A06:19

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.