17.09.2018  |  Business  |  Branschnytt

Åhléns satsar på barnmode

Minimarket blir Åhléns nya egna barnmodemärke.

I höst är Minimarket, systrarna Sofie, Pernilla och Jennifer Elvestedt, aktuella med en skokollektion designad exklusivt för Åhléns. Nästa år utvidgas samarbetet med en barnkollektion. Den första Minimarketkollektionen omfattar kläder, accessoarer och skor och kommer i storlekar från nyfödd upp till förskoleklass. Från och med lanseringen blir Minimarket Åhléns egna varumärke för barnkläder. Det tidigare egna varumärket utgår.

”Det har länge varit lite av en dröm för oss att få designa barnkläder. Vi har haft otroligt roligt på vägen med att ta fram essensen av Minimarket och omforma det till en barnkollektion. Vi kommer att bjuda på en del igenkänning med utvalda minimarket prints och modeller i miniformat, men också helt nya kreativa inslag”, säger Sofie Elvestedt på Minimarket.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.