09.07.2020  |  Business  |  Branschnytt

Årets Centrumutvecklare utsedd

Maria Fors är vd för Västerås Citysamverkan.

Maria Fors, vd för Västerås Citysamverkan,har utsetts till Årets Centrumutvecklare. Utmärkelsen tilldelas en person som på ett framgångsrikt sätt genomfört en utvecklingsprocess, projekt, en kampanj eller ett arbete inom ramen för centrum- och platsutveckling i en stadskärna, ort, handelsplats eller köpcentrum.

Juryn, som består av fem personer från Sveriges Centrumutvecklare, Fastighetsägarna och Svenska Stadskärnor, framhöll hennes stora drivkraft, entusiasm, engagemang, passion och kreativitet.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.