02.01.2018  |  Interior  |  Design

Årets designers hos Design House Stockholm

Namnkunnig skara till det skandinaviska designförlaget.

Design House Stockholm definierar sig själva som ett förlag för utgivning av skandinavisk design. Varumärket, under ledning av VD Anders Färdig, samarbetar varje år med ett antal noggrant utvalda formgivare för sina många kreativa nyhetslanseringar.

Under 2018 består den flerfacetterade kreatörsskaran av följande namnkunniga profiler: Alexander Lervik, Jessika Källeskog, Lena Bergström, Lisa Hilland, Mathieu Gustafsson, Eva Schildt samt den thailändska designerduon Atelier 2+.

www.designhousestockholm.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.