06.02.2018  |  Business  |  Branschnytt

Årets Rum 2018

Temat var Framtid för designgalans prisutdelningar.

Ett av de inledande eventen under Stockholm Design Week 2018 var Årets Rum-galan, vilken arrangeras av mediehuset It Is Media, som bland annat ger ut magasinet RUM. Galan anordnades i år för femte gången i ordningen och det delades ut priser i fem kategorier: Årets Arkitektur, Årets Möbel, Årets Hemmapryl, Årets Designer samt den nya kategorin Årets Boende. Temat för 2018 års gala var Framtid. Bland vinnarna fanns bland annat den stilrena träningsredskapsserien Tingest, som blev utsedd till Årets Hemmapryl och har formgivits av Anna Larsson, Mattias Stenberg, Alexander Lervik och Jonas Wagell. Enligt Alexander, som representerade Tingest under pressmötet inför galan, kommer serien att tas över av Design House Stockholm under 2018, för produktion och försäljning.

 -JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.