20.07.2020  |  Business  |  Food

Önska Östersund breddar med delikatesser

Ny avdelning kombinerar försäljning och aktiviteter.

Önskabutiken i Kärnan Galleria i Östersund har under våren breddat sin verksamhet med en delikatessavdelning, Salt å Peppar. Denna består av manuell ost- och charkdisk och ett cateringkök. Därutöver erbjuds ätbara presenter, som kan kombineras med produkter ur butikens sortiment. Alla redskap som används i köket säljs även i butiken, för att ge ökad trygghet åt kunderna gällande produkternas kvalitet. I framtiden hoppas man dessutom kunna lansera olika aktiviteter, som demonstrationer och prova på-tillfällen. Butiksinnehavare Anna Nordell Rensbo drev tidigare delikatessbutik i Östersund under flera år. Hon berättar att delikatesser fortfarande ligger henne varmt om hjärtat, samt att hon tror på en levande stadskärna med fysisk handel.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.