30.04.2021  |  Business  |  Branschnytt

Artispelisse öppnar i Varberg

Handplockad fransk vintage

Inredningsföretaget Artispelisse lanserade en webbutik hösten 2020 och öppnar nu sin första butik i Sverige på Brukstorget i Varberg. Företaget grundades av Lisa Emanuelsson och Nicklas Franzen som även står bakom Villa Juli, en uppmärksammad bed & breakfast på franska rivieran.

Den nya butiken har en yta på 170 kvadratmeter. I sortimentet finns franska möbler och inredningsprodukter, handplockad vintage och återvunna stengolv. Butiken kommer även att sälja keramik, glas, krukor, olivträd och blommor samt doftprodukter och doftljus från ett familjeägt parfymföretag i södra Frankrike. 

www.artispelisse.se

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.