26.07.2019  |  Business  |  Branschnytt

Beauty Bargain öppnar i Väla och på webben

Skönhetskoncept med budgetpriser.

Efter sommaren öppnar skönhetskedjan Beauty Bargain onlineförsäljning samt en ny butik i Väla i Helsingborg. Beauty Bargain, som är ett nytt koncept på den svenska marknaden, erbjuder produkter för skönhet och välbefinnande till budgetpriser. Den första butiken öppnade i april på Frölunda Torg. Sortimentet är en mix av etablerade, återkommande varumärken och nya, tillfälliga dito.

”Jag är väldigt nöjd över mottagandet i Frölunda Torg. Vi har redan fått en kundgrupp som återkommer regelbundet samtidigt som vi varje dag välkomnar nya kunder”, säger Caroline Hjelm-Cronstedt, som är ny vd för Beauty Bargain.

Beauty Bargain är ett helägt dotterbolag till Åhléns och drivs som ett fristående bolag.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.