21.11.2019  |  Business  |  Branschnytt

Beyond Us bjuder in Lagerhaus

Nytt pop up-koncept med upplevelsen i fokus.

Pop up-konceptet Beyond Us – The Urban Market har slagit upp dörrarna på Södertull i Malmö. Var tredje månad ska nya varumärken välkomnas för att visa nya kollektioner, kampanjer och produkter. Bland de första är Lagerhaus.

”Vi tror på att utnyttja stadskärnan och att folk gärna vill röra sig där för att bli inspirerade. Med Beyond Us erbjuds varumärken möjligheten till korta flexibla exponeringspaket, med låg arbetsinsats. Samdriftsfördelarna innebär även mindre risk och kostnad”, säger grundaren Frida Roos på Voii Studios.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.